Vakiokohteita ovat GUNNARSÖRARNA, DÖDÖREN, VÄNOXA, HAUENSUOLI ja sen läheisyydessä oleva majakkasaari GUSTAVSVÄRN. Lisäksi teemme räätälöityjä matkoja Hangon lähivesille kalastuksen, hyljesafarien ja lintubongauksen merkeissä. Veneemme Linda on turvallinen, mutta huonolla kelillä emme lähde matkaan. Hangon vesillä voi nähdä vaikka mitä ja jo pelkkä aavan meren kokeminen on elämys vailla vertaa. Tervetuloa.


GUNNARSÖRARNA
Gunnarsörarna sijaitsee n 30 min ajomatkan päästä Hangosta luoteeseen. Saari on n 1 km2 kokoinen ja se on ollut aikoinaan asuttu. Saaren luonto on erittäin monimuotoinen lehtoineen ja mäntymetsineen. Siellä pesii yli 60 lintulajia. Saaressa on kuivakäymälä, laavu ja tulentekomahdollisuus.
Päivän retken hinta on 400 euroa. Ajoaika on n. 1 tunti kokonaisuudessaan ja saaressa ollaan viisi tuntia.


DÖDÖREN
Dödören on kallioinen saari Hangosta länteen. Sinne ajetaan Hangonkylän satamasta n 40 min. Saaressa voidaan grillata ruokaa, nauttia jylhistä maisemista ja kalastaa virvelillä rannoilta.
Kaikilla tuulilla saareen ei voi rantautua, joten kohde voidaan vaihtaa vaikka käyntiin Gunnarinsaaressa.
Retken hinta on 400 euroa. Ajoaika on n 1,5 tuntia ja saaressa ollaan kolme tuntia.


VÄNOXA
Vänoxa on suuri saari Hangosta pohjoiseen Kemiönsaaren kunnassa. Saaressa on 10 reikäinen par 36 golf- kenttä, Wenoxa Golf, sekä B-oikeuksin kahvila. Jos halutaan ruokapalveluja, pitää se tilata erikseen. Kahvilassa on myös puulämmitteinen pitsauuni.
Kokopäivän retken hinta on 820 euroa. Ajoaika on n 4 tuntia edestakaisin. Lähtö Hangonkylästä klo 0900 ja paluu klo 1900


HAUENSUOLI (GÄDDTARMEN) JA GUSTAVSVÄRN
Hauensuoli on pieni kalliosaari Hankoniemen eteläpuolella lähellä luotsiasemaa. Kallioihin on kaiverrettu monia merenkulkijoiden muistoja, vaakunoita jne, vanhimmat ovat 1400 luvulta.
Gustavsvärnin majakkasaareen rakennettiin 1700 -luvulla merilinnoitus. Saarta hoitaa Metsähallitus ja majakanhoitajan talo on vuokrattu Suomen majakkaseuralle. Kesäaikaan siellä on myynnissä Gustavsvärn – aiheisia matkamuistoja. Ennakkoon moi myös tilata opastuksen ja kahvituksen.
Ajoaikaa Itäsatamasta tulee yhteensä n 1,5 tuntia ja koko retkiaika on n. 5 tuntia. Retken hinta on 320 euroa.


MUITA PALVELUJA
Ajotunnin hinta 175 eur/h
Odotustunnit 28 eur/h kolmannesta tunnista alkaen
Hiiligrilli ja hiilet 10 eur/krt
Linda miehistön t-paita 20 eur musta tai sininen
Linda Huivi 15 eur musta tai sininen

Muokkaa